etlap - digitális étlap

 
 

Nincs messze az az idő amikor már csak elektronikus étlapokon adhatjuk le kedvenc éttermünkben a rendeléseket. Mi ennek egyik első példányát készítettük el, melyen a vendég egy könnyen kezelhető képes étlapról választhatja ki, és rendelheti meg a neki tetsző ételkölteményt.


Az elektronikus étlap, röviden e-Étlap azért nagyon praktikus, mert használatával az étterem nagyon gyorsan tud reagálni a piac igényeire. Lássunk egy-két példát.


Napi ajánlatok

A napi ajánlatot ezután garantáltan minden vendégnek meg tudja mutatni, fel tudja ajánlani, mivel, elkerülhetetlenné tudja tenni számára. És higgye el sokan fogják választani. Ezzel jól tudja majd szabályozni, irányítani a vendégek fogyasztását.


Egyszerű étel csere

Nem kell többé a nyomdára várni és nincs extra költsége egy étel cserének! Bármikor egyszerűen fel tud tenni egy új ételt az étlapra és bármikor le is tud venni egyet. Ugye, hogy rugalmas?


Nyelvek

Megszűnnek a nyelvi nehézségek, mivel a pincérnek mindössze a nyelvválasztást kell megmutatnia egy számára ismeretlen nyelven beszélő külföldinek, ugyanis az étlap tetszőleges nyelvre fordítható.


Reklám hordozó

Az étlapon reklámok jelenhetnek meg, melyekkel egyéb szolgáltatások igénybevételére buzdíthatja vendégeit. Legyen ez szállodai szolgáltatás, wellness szolgáltatás vagy akár hajó bérlés.


Miért más? Miben nyújt újat?

Az e-étlap minden ételhez ajánlani tud a vendégnek plusz dolgokat. Amit lehet, hogy másképp észre se venne a vendég, de itt egy ínycsiklandozó képpel könnyen felkeltheti a vágyat. A szkeptikusok persze tudom azt mondják miért fizessek ezért, hisz a pincérem is tudja ajánlani. Ez igaz, de mindenkinek minden pincére olyan aki meggyőzően tud ajánlani a vendégnek? És lássuk be, egy jó kép mindig hatásosabb, mint egy unott ajánlás.
Papp Zoltán

www.com-passz.hu


ÁRAJÁNLAT KÉRÉS ITT »

 

A holnap étlapja

“Amikor megláttam egyből beleszerettem. Sokkal többet nyújt, mint amit elsőre sejtettem. Látványos, kívánatos ételek, szemet gyönyörködtető koktélok. És a használata még számomra is

egyértelmű.

Tetszik.


Evelin”ÁRAJÁNLAT KÉRÉS »